Arrangement på Festiviteten

Noe å feire? Festiviteten har lokalene og maten som setter den rette stemningen.

MØTER/KONFERANSE

Planlegger du et møte eller en konferanse, skal det godt gjøres å finne en bedre beliggenhet enn Festiviteten. Vi har lokaler til små og store møter, med kapasitet fra fire til 150 personer.

KONTAKT OSS

BRYLLUP

Forelsket, nyforlovet og klar for å starte planleggingen av deres drømmebryllup? På Festiviteten gjør vi vårt beste for å skape den perfekte rammen rundt deres store dag.

KONTAKT OSS

FEIRINGER

Festiviteten har alt du trenger for ditt neste event. Fantastiske lokaler, god mat og hyggelig betjening.

KONTAKT OSS

KONFIRMASJON

Konfirmasjon er en stor dag både for konfirmanten samt familien og venner rundt. Det er en dag som fortjener en spesiell ramme og en feiring utenom det vanlige - det kan vi hjelpe dere med.

KONTAKT OSS

KULTUR & UNDERHOLDNING

Festiviteten passer perfekt for konsert, teater og annen underholdning. Inne i festsalen eller ute i Festivitetshagen.

KONTAKT OSS

SELSKAP

En intim middag med de nærmeste eller et storslagent selskap med jobben? Vi har plass til det meste og legger til rette for at dere skal få et fantastisk selskap.

KONTAKT OSS

JULEBORD

Det er lite som slår førjulstid på Festiviteten. Flotte julepyntede lokaler, god stemning og nydelig julemat. Vi skreddersyr ditt julebord!

KONTAKT OSS

Ønsker du å ha ditt neste event på Festiviteten?

Ønsker du å feire hos oss, eller vil du bare ha litt mer informasjon om hva Festiviteten kan tilby? Ikke nøl med å kontakte oss - vi sitter klare til å svare på din henvendelse.

Kontakt oss her

Skapt for å møtes