29
.
December
18:00
KJØP BILLETTER

AVLYST - Romjulsfest fredag 29. desember

Grunnet akutt sykdom i bandet, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse arrangementet. Vi beklager på det sterkeste og ønsker alle velkommen tilbake til Festiviteten ved en senere anledning. Alle som har kjøpt billett vil bli kontaktet på e-post.

Hedda Aronssen & Eirik Hansen starter kvelden med høy allsangfaktor og best of (Spillelista). Deretter blir det en konsert med Run For Cover og Hedda & Eirik som gjesteartister, med morsomme stunt!

Dette blir en helaften med mye god underholdning og god stemning! Det vil kun bli lagt ut 150 billetter, så her bør du være rask.

Hedda Aronssen

Hedda er musiker og låtskriver. Opprinnelig fra Stavern, og holder for tida til i Oslo der hun opptrer i diverse musikalske konstellasjoner. Hun og Eirik har spilt sammen i flere år, blant annet i bandet Backbeat som spiller musikk ved trivelige anledninger.

Eirik Hansen

Gitarist, produsent, studiotekniker, låtskriver og komponist Gitarist og produsent, positiv og løsningsorientert. Har nå flyttet til hjembyen Tønsberg hvor han driver lydstudio sammen med gode kollegaer. Synes så godt som all musikk er king-kong, men har en forkjærlighet for rock og hip-hop.

KJØP BILLETTER