Publisert:
19.9.2021 19:24

1000 ville være med på åpningskonserten

Interessen for å bli med på Festivitetens åpningskonsert har vært formidabel. Rundt 500 mailer med ønsker kom inn, og dermed ville rundt 1000 gjerne stått foran scenen tirsdag kveld.

- Vi skulle gjerne hatt med alle, men i denne omgang er det da 15 som er trukket ut med to billetter hver, i tillegg til de som er invitert til selve åpningsarrangementet litt tidligere på kvelden, forteller en svært godt fornøyd Jostein Liverød i Alfa Eiendom.

Det blir jobbet på spreng helt fram til åpningen med å få alt ferdig før tirsdag kveld.

- Vi gleder oss stort til å vise fram og ta i bruk Ellings kafé, Festsalen og resten av bygget, sier Jostein Liverød.

Det er et av landets mest populære band som inntar scenen i den ærverdige salen litt over kl. 20.00 tirsdag kveld. Det blir starten på en lang rekke arrangementer, både i privat regi og åpne for alle i festsalen.

Allerede torsdag er det Larvik barokk med forestillingen «Et promemoria» som overtar scenen. Der vil Larviks historie fra Gyldenløves tid fram til i dag bli levendegjort av to skuespillere og fire musikere i en mini-odyssé.

Dessverre og gledelig er forestillingen allerede utsolgt.

Hvis du har ønsker om å ha ditt arrangement i Festiviteten, så er det bare å ta kontakt med Kari Anne på kari.anne@festivitetenlarvik.no

Del artikkelen: