Publisert:
21.6.2021 23:33

260 tonn avfall kjørt bort – feiret med grillfest for de ansatte

Alfa Eiendom AS feiret fredag en milepæl i Gjenbrukshuset Festivitetens historie – 260 tonn gammel dritt er nå fjernet, og i løpet av de neste månedene skal det ærverdige bygget gjenreises til glede for hele byen. Da var det helt naturlig med en grillfest for de som har gjort jobben.

Husvert Kari Anne overrasket arbeidsfolkene på Festiviteten med grilling.

- Det har vært en møkkajobb. Du kan ikke sitere meg på de ordene jeg har lyst å bruke. Men det var nok enda verre enn det vi trodde, sier Tor Bjarne Christiansen ved Helge Klyve AS som er en av de mange som har stått i stormen fra starten av anleggsperioden i midten av november 2020.

- Jeg tror de fleste av oss var overrasket over hvor mye støv og dritt som lå i bjelkelagene. Men vi gikk på med krum hals, og det blir stas å få være med på å bygge dette opp igjen. Det er en milepæl, sier Christiansen.

Derfor syns husets daglige leder, Kari Anne Myrholmen, at det var helt på sin plass å gi alle arbeidsfolkene i huset en overraskende grillfest i lunsjen på ukas siste arbeidsdag.

- Det blir i stedet for kranseskål som er vanlig på nybygg, sier Myrholmen i grillrøyken.  

21. september skal både Ellings kafé og festsalen stå ferdig, og prosjektleder Tom Erik Nilsen ved Alfa Eiendom innrømmer at det har vært en møkkajobb.

- Det har vært støvete, tungt og vanskelig. Men takket være et meget godt samarbeid mellom de ulike faggruppene som har holdt på samtidig, har jobben blitt gjort på en utmerket måte, sier Nilsen.

- Det har vært en ja-holdning til beste for prosjektet hele veien, og det gjør at vi tror tidsplanen holder, legger han til.

Del artikkelen: