Publisert:
6.5.2021 21:32

Går fra Grand til Festiviteten

Det kan ofte være lurt å ikke gå over bekken etter vann. Når Festiviteten nå har fått sin første ansatte, gikk man derimot over veien etter husvert. For Kari Anne Myrholmen kommer nemlig fra jobben som salgs- og markedsdirektør på Quality Hotel Grand Farris.

Kari Anne Myrholmen hadde kort vei da hun byttet jobb – bare Rombergbakken skiller Grand hotel og Festiviteten.

– Nei, det er ikke lange veien. Nå får jeg se Grandkvartalet bli ferdig fra andre siden av veien, og gjøre alt jeg kan for at Festiviteten blir en plass der folk kommer og trives, sier Kari Anne, som allerede er i full gang med sin nye jobb.

For 38-åringen fra Kvelde, født og oppvokst på Farmen og nå bosatt i Kvelde med samboer og to barn, er blitt kastet inn i det. Forrige tirsdag sa hun ja til tilbudet, mandag var hun på plass i Alfa Eiendoms kontorer i Kirkestredet.

– Jeg har hatt fine år i Choice-systemet, først ni år i Tønsberg og så 10 år i Larvik. Jeg går derfra med gode minner, har lært mye av å jobbe sammen med Lilly, men er nå kjempeklar for denne utfordringen. Jeg var egentlig ikke på jobbjakt, men da jeg så utlysningen og hva de var ute etter så tenkte jeg; jøss dette er jo meg. Og nå er jeg her, forteller Kari Anne.

Det var i skarp konkurranse med mange at Kari Anne ble den utvalgte. Det var nesten 50 på søkerlista, og Thormod Hjortland i Alfa Eiendom forteller at det var en spennende prosess fram til Kari Anne ble valgt.

– Det var et stort spenn av folk som meldte sin interesse. Mange med kulturbakgrunn, andre fra uteliv og hotellbransjen. Vi har vært på søken etter en med den rette profilen, og erkjente etter hvert at vi må samarbeide med andre når det gjelder selve det kulturelle innholdet og booking. Vår husvert blir på mange måter den daglige lederen av huset, med mange oppgaver, både rettet mot publikum og de som får tilhold på Festiviteten, forteller han.

For målet med Festiviteten er klart – det skal syde med folk og aktivitet hele året. Derfor trengs det både god organisering og en utadvendt holdning. Kari Anne er ikke skremt av alle oppgaver som venter, tvert imot, det er når det koker hun liker seg aller best. I tillegg til jobben er hun også engasjert i hjembygdas idrettslag med flere verv.

Kari Anne Myrholmen er 38 år og fra Kvelde. Nå er hun i gang som den første husverten på Festiviteten.

– Jeg trives best når det er folk over alt. Min viktigste jobb blir å passe på at alle i huset har det bra. Vi skal levere til de som er der, om det er kulturarrangører, dem som vil jobbe på huset – og selvfølgelig til alle besøkende. De tror jeg det blir mange av, for jeg hører jo bare folk i Larvik snakke godt om det som skal komme. Har aldri opplevd maken til positiv prat om et sted, forteller hun.

– Vårt mål må være at alle får mer enn de forventer her hos oss. Det må bli en opplevelse å komme til Festiviteten.

Nå venter hektiske dager. Oppgavene er mange. Leietakere og systemer skal på plass, det skal etableres samarbeid med mange, dialogen med Bølgen om å ta seg av konsertbookinger pågår, og snart er det forhåpentligvis også klart hvem som skal drive Ellings kafé.

– Hva gleder du deg aller mest til i den nye jobben?

Til åpningen og å ønske alle velkommen inn i dette fantastiske huset.

Del artikkelen: