Publisert:
19.7.2021 17:30

Startet valgkampen på Festiviteten

Forrige fredag startet Senterpartiets 1. kandidat til Stortinget, Kathrine Kleveland, sin valgkamp i Larvik. Og hva var mer naturlig enn å legge dagens første besøk til Festiviteten.

Senterpartiets 1. kandidat til Stortinget, Kathrine Kleveland fra Holmestrand, er imponert over de nye takrosettene i Festiviteten.

– Dette er en perle av et hus som nå blir gjort tilgjengelig for alle i Larvik. Dette er en bygning folk i Larvik vil ha stor glede av framover, mente Kleveland.

Det var Senterpartiets gruppeleder Olav Nordheim som mente den kommende Stortingsrepresentanten burde få en kikk inn i byens nye praktbygg.

- Det som fascinerer meg er at arbeidet blir gjort på en skikkelig måte. Finne variantene som lager et så lite CO2 avtrykk som mulig, og i tillegg gjøre bruk av lokale håndverkere. Det er i Senterpartiets ånd, påpekte Kleveland som naturlig nok ble vist det nyoppussede taket med sine tre takrosetter gjenskapt slik de trolig så ut under åpningen i 1874.

- Disse koster hver mellom 60.- og 80.000 kroner å gjenskape, sier prosjektleder Tom Erik Nilsen som også kunne opplyse om at de første leiekontraktene i byggets kontordel nå er i ferd med å undertegnes.

Del artikkelen: