Publisert:
13.9.2021 13:42

Vil du være med på åpningen av Festiviteten?

Tirsdag 21. september åpner Festiviteten endelig dørene og du kan få delta på åpningen!

Ordføreren nevnte at det hadde vært fint om vi kunne åpne 21. september klokken tolv, og vi må vel prøve på det, sa Thore Liverød da startskuddet ble satt for oppussingen av Festiviteten med en konsert i storsalen 19. november i fjor.

Han bommet, men ikke med mer enn åtte timer, for 21. september kl. 20.00 blir det for første gang konsert i den samme salen. Det blir med et kjent og kjært norsk band, hvilket røpes ikke før sceneteppet går opp, men nå inviteres 30 til å bli med på den historiske begivenheten.

- Naturlig nok blir det noe spesielt inviterte gjester, men vi vil også dele ut billetter gratis til så mange som mulig til denne første konserten, sier Thore Liverød i Gjenbrukshuset Festiviteten.

Siden første håndverker rykket inn i november er det blitt gjort et stort arbeide i hele huset. Festsalen, som nå er satt tilbake til slik den var på åpningen 8. mai 1874, er byggets skinnende smykke. I tillegg åpner også dørene for Ellings kafé i 1. etasje.

Det er allerede klart at Pål Taklo, mannen bak Majas og Bedehuset, blir driver av Ellings kafé. Noen leietakere er allerede på plass, men det er fortsatt plass til flere i de helt nyoppussede kontorlokalene.

Men først skal det feires at praktbygget på Storgata tas i bruk.

Og du kan være med på den første kvelden!

Da må du sende en mail til hei@festivitetenlarvik.no og skrive om du ønsker en eller to billetter til konserten kl. 20.00 tirsdag 21. september.

Vi håper og tror det blir mange som melder seg, og hvem som får bli med avgjøres ved loddtrekning.

Frist for å melde sin interesse er torsdag 16. september kl. 18.00.

Del artikkelen: